Wij bieden aantrekkelijke prijzen voor al uw taxiritten!

Bij ons kunt u terecht voor al uw vervoer wensen.

Wij zijn de taxiservice met de beste service en de laagste prijs garantie! professioneel vervoer hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn en dat bewijzen wij!

Bij ons gaat het om meer dan alleen vervoer. Service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo is elk voertuig beveiligd met een GPRS systeem en een dashcam, Maar ook het comfort en het gemak waarmee onze passagier gebruik maakt van onze dienst is heel erg belangrijk. Wij doen altijd iets meer ons best om onze klanten tevreden te stellen.

TaxiPlus Rotterdam garandeert u als reiziger de kwaliteit en veiligheid die u wenst door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen in te zetten. Wij controleren structureel de kwaliteit van uitvoering en de representativiteit van de chauffeurs. Opgeleide kwaliteitscontroleurs surveilleren bij de betreffende locaties en op taxiroutes. Deze kwaliteitscontroleurs hebben een toezichthoudende taak in het TaxiPlus team.

TaxiPlus onderscheidt zich op het gebied van verkeer en veiligheid door:

 • Het toepassen van geavanceerde GPRS-systemen en een dashcam instalatie in elk voertuig.
 • Alle chafeurs volgen een BHV, weerbaarheid en anti-agressietraining. Met als doel de veiligheid voor taxichauffeurs en klanten te vergroten en indien nodig professionele nazorg te verlenen.
 • Ook verdiepen wij in het gemak van de passagier. zo kan sinds 2017 bij ons ook je fiets mee met de taxi! en dat kosteloos!
 • Onze passagiers die gebruik maken van onze Airportservice krijgen altijd een reispakket van ons mee! onder andere een reiskussen, oordopjes tegen oorpijn (veroorzaakt door de luchtdrukverschil tijdens de vlucht) en een flesje water! dat allemaal voor uw gemak!

overigens zijn al onze auto’s voorzien van een taxi tablet waar u met gratis wifi gebruik van kunt maken. ook tijdens leerlingen vervoer mogen de leerlingen er gebruik van maken.

Waarom TaxiPlus kiezen?

 • Laagste prijsgarantie in heel Nederland! ergens anders goedkoper dan mag u voor hetzelfde prijs mee!
 • Al onze chauffeurs beschikken over een VOG, EHBO certificaat en een BHV certificaat
 • Al onze autos zijn voorzien van een dashcam en gprs systeem!
 • Eigen taxi tablet met gratis wifi!
 • Gratis reispakket bij airport vervoer!
 • De fiets mag gratis mee door een een modern fietsendrager wat in elk voertuig TaxiPlus zit
 • Vlot, betrouwbaar, comfort, veilig en divers vervoer.

PINNEN MAG!

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook nog steeds gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt, indien gewenst, een geprinte bon als betalingsbewijs.

Reserveer online voor extra korting!

Snel online reserveren?

CONTACT

smartTekengebied 1

Telefoon: 010 314 44 03
Whatsapp: 06 8132 0091

infoTekengebied 1

KvK: 69950822

emailTekengebied 1

Email: info@taxiplus-rotterdam.nl

networkTekengebied 1

Facebook

LinkedIn

Heb je een vraag of een opmerking?

Stuur ons een email en we nemen contact met u op.